Tilbake til alle arrangementer

Høgfjellskonserten Ved Rondane

  • Rondablikk 1208 Rondablikkveien Kvam, Innlandet, 2642 Norway (kart)

NO/EN

Ensemble Allegria spiller i år på den unike høgfjellskonserten ved foten av Rondane på Kvamsfjellet. Den internasjonalt anerkjente perkusjonisten og cimbalisten Hans-Kristian Kjos Sørensen er solist og musikalsk leder og med seg på scenen har han i tillegg til Ensemble Allegria et stjernespekket lag bestående av Tord Gustavsen på flygel, Arve Henriksen på trompet og selveste Dovregubbens datter - Den Grønnkledde fra Peer Gynt på Gålå - skuespiller og artist Ameli Isungset Agbota. Sist men ikke minst skal lyngen fylles med små dansende trollunger fra Loftet Dansestudio koreografert av Juliane Bay!

- Jeg søker alltid å bringe sammen folk som lar seg inspirere av hverandre og som søker etter utfordringer sammen på et topp profesjonelt nivå. Det har vi virkelig lykkes med her!, sier Ellen Horn. Hun skal også være med som programleder på konserten.

"En nytelse for alle sanser"

-Det finnes neppe en bedre måte å nyte fjellet på en varm sommerdag i august. Du ligger i lyngen mens ørene smøres med Edvard Grieg, Aasmund Olavsson Vinje. Det strøymer på meg så eg knapt kan anda i solvarmen på Kvamsfjellet, skrev GDs anmelder om en tidligere Høgfjellskonsert Ved Rondane.

Høgfjellsscena Ved Rondane ligger ved foten av Rondane på Kvamsfjellet, Her kan publikum ta plass i lyngen, la blikket hvile på Rondanes mektige topper og nyte en konsert utenom det vanlige.

Kvamsfjellet - en skjult perle

Høgfjellskonserten ved Rondane er en unik opplevelse. Det er ikke bare konserten som er verdt å oppleve på Kvamsfjellet. Fjellet og bygda rommer så mye mer!

Les mer om hva du kan kombinere høgfjellskonserten med i Kvam og på Kvamsfjellet her

Prioritert kø for de 500 første billettkjøperne

-Selv om det er god plass i lyngen rundt Høgfjellsscena ved Rondane, vet vi at mange trofaste publikummere har sine preferanser for hvor de ønsker å sitte. I tillegg ønsker vi å gi en fordel til de som sikrer seg billett først, sier Rita Støstad, kommunikasjonsansvarlig i Peer Gynt . – Derfor gir vi de 500 første billettkjøperne mulighet til å slippe inn i det naturlige amfiet først, så de kan finne sin favorittplass, fortsetter Støstad. Det er også noen plasser for salg på nummerte benker og stoler foran scenen.

Tekst hentet fra Peergynt.no

Tidligere arrangement: 6. august
Kulturkrasj: Oslo Kammermusikkfestival
Senere arrangement: 18. november
Ensemble Allegria & Oslo Kammerakademi